Energie electrică, Inovație, Știri

Siro Solar by Dream Energy – afacere sibiană sută la sută

Sibiul dă singura societate comercială producătoare de panouri fotovoltaice din România. Siro Solar by Dream Energy şi-a inaugurat, astăzi, pe strada Râului, nr. 30, hala de producție. Practic, este momentul de pornire în afaceri, în condițiile în care firma a fost creată în 2022. Societatea este una autohtonă, sută la sută sibiană, în condițiile în care toți cei 6 parteneri de afaceri sunt sibieni.

Este vorba despre 6 prieteni care provin în principal din zona juridică şi care au considerat că anul 2022 este momentul oportun pentru a începe un proiect economic în comun. Cei 6 sunt Dorin Popescu, Liviu Buta, Cătălin Neagu, Cosmin Cârstoiu, Lucian Deaconu şi Lucian Adam.

„Este un moment important pentru noi. Firma a fost creată în 2022, iar, astăzi, inaugurăm hala de producție şi linia tehnologică de producere a panourilor. Avem încrederea că această afacere se va dezvolta, mai ales că cu toții suntem sibieni. Este un domeniu în care tehnologia evoluează foarte repede, dar avem încredere că vom construi o afacere de viitor”, a declarat Cosmin Cârstoiu, unul dintre acționarii societății.

În momentul festiv a luat cuvântul și Octavian Isăilă, președintele CCIA Sibiu, care și-a arătat sprijinul pentru afacerile locale sibiene, într-o perioadă în care capitalul autohton se dezvoltă anevoios. „Vom fi aproape de afacerile locale, iar dacă putem să sprijinim astfel de iniţiative o vom face cu toată experiența noastră acumulată până acum”, a spus Octavian Isăilă.

Linie tehnologică de ultimă generație

Tehnologia folosită în producţia de panouri fotovoltaice este modernă şi în ton cu ultimele noutăţi de pe piaţă. Au fost achiziţionate cele mai recente inovații în domeniul panourilor fotovoltaice. Acţionarii societăţii au făcut o prezentare detaliată a noilor produse, pentru a demonstra angajamentul lor continuu față de tehnologia durabilă și inovatoare. “Această întâlnire este o oportunitate perfectă pentru a discuta despre cum putem colabora și cum putem avea un impact pozitiv asupra industriei noastre, mediului înconjurător și societății în ansamblu”, a spus Cosmin Cârstoiu.

Inaugurarea fabricii a cuprins prezentarea noilor panouri fotovoltaice de ultimă generație, care oferă eficiență ridicată și performanță superioară, demonstrarea tehnologiei avansate utilizate în procesul de asamblare și controlul calității panourilor, precum şi oportunitățile de networking pentru a cunoaște și a interacționa cu ceilalți lideri din industrie, potențiali parteneri ai societăţii. Totodată, au avut loc discuții interactive și sesiuni de întrebări și răspunsuri cu echipa de cercetare și dezvoltare a societăţii, care a contribuit la realizarea acestor inovații remarcabile.

Back to list

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *