Evenimente, Știri, Stocarea energetică

Compania chineză Topband inaugurează capacitatea sa de producție pentru piața europeană, în parcul industrial CTPark Timișoara

Topband Smart Europe, companie chineză specializată în producția de componente pentru electrocasnice, aparatură electrică și sisteme de gestionare a clădirilor (BMS), a inaugurat capacitatea sa de producție pentru piața europeană, în parcul industrial CTPark Timișoara, potrivit unui comunicat de presă. Compania a închiriat un spațiu de producție de 11.000 mp.

Conform comunicatului, fabrica a intrat în faza de producție la scară largă în prima jumătate a anului 2023 și a fost oficial lansată la începutul lunii noiembrie.

Topband Smart Europe a intrat pe piața românească în 2021 și a ales CTPark Timișoara ca hub strategic de producție, capabil să răspundă cerințelor de extindere din partea cliențiilor, spațiul de producție din Timișoara fiind planificat să deservească o paletă largă de clienți din Europa.

Compania transmite că fabrică din Europa va oferi servicii rapide, eficiente și conexe pentru clienți din industria electrocasnicelor, electronicelor și a energiei.

„Noua fabrică Topband reflectă creșterea cererii, pe măsură ce companiile asiatice își extind capacitățile de producție mai aproape de clienții europeni”, a declarat Anamaria Munteanu, Senior Business Developer, CTP România.

În prezent, fabrica Topband Europe din Timișoara a încheiat intenții de cooperare cu peste zece clienți internaționali din industriile de electrocasnice și echipamente electrice. Investiția totală a fabricii va ajunge la aproximativ 30 de milioane de dolari în viitor, având un impact pozitiv asupra comunității locale și jucând un rol cheie în extinderea globală a Topband.

Back to list

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *